سئو ی on page چیست؟
سئوی on page
سئوی On Page شامل تمامی تکنیک هایی می شود که شما به منظور بهینه سازی و افزایش رتبه بندی در سایت خود پیاده سازی می کنید.
استراتژی هایی از قبیل انتخاب کلمات و عبارات کلیدی مناسب، نحوه ی صحیح نگارش محتوا، دسته بندی درست مطالب سایت، لینک سازی داخلی ، استفاده مناسب از تصاویر و ویدیو، ریسپانسیو بودن، رعایت اصول نگارشی و تگ های داخلی بخشی از نکاتی است که باید به آن ها توجه ویژه شود.
از آن جایی که هر تغییری در سایت بر سئوی داخلی ما تاثیر می گذارد لذا دقت در این مقوله (که کاملا در کنترل مستقیم خودمان نیز هست) تاثیر مثبت و به سزایی در افزایش سئوی سایت و رتبه بندی ما دارد.
جهت آشنایی با تکنیک هایی که در خارج از سایت برای جذب بیشتر ترافیک بهتر است انجام دهیم، مقاله “سئوی off page چیست؟” را مطالعه نمایید.
انتخاب کلمات کلیدی
انتخاب کلمات کلیدی و کلماتی که تمایل دارید در آن ها از جایگاه مناسب در جستجوی برخوردار باشید بسیار حائز اهمیت است.
در انتخاب کلمات کلیدی اولین نکته توجه به نوع کسب و کار شما می باشد، با مشخص شدن نوع کسب و کار و هدف از راه اندازی سایت، لیستی از کلمات کلیدی که به نظرتان ارتباط نزدیکی با کسب و کار و هدف شما را دارد انتخاب کنید.
سپس کلمات انتخاب شده را در کادر سرچ گوگل بررسی کنید تا رقبا ی خودتان را با واژه های کلیدی مشابه پیدا کنید. KEI شاخص باز دهی کلمات کلیدی است ، هر چه تعداد جستجو برای کلمه ای بالاتر باشد آن عبارت مناسب تر است.
با تحلیل سایت رقیبان و تعیین سطح قدرت و قدمت آن ها چند کلمه و عبارت کلیدی را برای خودتان انتخاب کنید. عبارات و کلماتی که تعداد سرچ بالا و رقیبان کمتری دارند بهترین گزینه برای ما محسوب می شوند.
دقت نمایید که کاربران چه موضوعاتی را جستجو می کنند ، با چه ادبیاتی آن ها را سرچ می کنند و اینکه شما چگونه می توانید محتوای لازم برای آن عبارات را تهیه نمایید.
بهتر است از انتخاب کلمات کلیدی کلی برای هدف گذاری در سایتتان اجتناب کنید به عنوان مثال، اگر شما سایتی برای فروش مانتو در نظر دارید ، کلمه ی “مانتو” انتخاب مناسبی برای شما نخواهد بود. تا حد امکان کلماتی را انتخاب کنید که شامل کلمات و واژه هایی دقیق و متناسب با هدف کاریتان باشند.
در مثال بالا عباراتی مانندخرید مانتوی تابستانی، مانتوهای جدید زمستانی و … می توانند کاربر را سریع تر به سایت شما راهنمایی کنند. استفاده از ابزارهایی مانند keyword planner ,google ad word , google webmaster می تواند شما را در انتخاب بهینه ی کلمات هدف راهنمایی کنند.
عنوان صفحات
اولین قسمتی از سایت و محتوای ما که به کاربر نمایش داده می شود عنوان صفحات است. در نتیجه نقش بسیار حایز اهمیتی هم برای کابر و هم برای گوگل دارد. یکی از معیارهایی که گوگل برای تشخیص محتوای هر صفحه از آن استفاده می کند عنوان هر صفحه است. عنوان هر صفحه بهتر است شامل کلمات کلیدی هدف گذاری شده در متن همان صفحه باشد.
می توان از 70 کاراکتر در عنوان صفحه استفاده کرد اما باید دقت کنیم که عنوان ما منحصر به فرد باشد و از گذاشتن عنوان تکراری برای صفحات سایتتان پرهیز کنید.
اگر تمایل دارید اسم شرکتتان هم در عنوان صفحات باشد، ابتدا کلمات کلیدی را درج کنید و سپس نام شرکت را. هم چنین می توانید از اعداد هم برای واضح تر شدن محتوای صفحه و معرفی بهتر محتوای خود به کاربر استفاده کنید(مانند : 8 روش آسان برای یادگیری زبان آلمانی)
توضیحات متا
یکی دیگر از مواردی که در سرچ گوگل علاوه بر Title نمایش داده می شود، توضیحاتی است که شما در تگ متا برای هر صفحه از سایتتان درج می کنید. اگر صفحه ی شما داری متا دیسکیریپشن نباشد خود گوگل چندین کاراکتر از اولین پاراگراف محتوای شما را به عنوان توضیحات به کاربر نمایش می دهد.
این توضیحات می تواندشامل 150 کاراکتر باشد و در متقاعد کردن کاربر برای ورود به سایت شما اهمیت بالایی دارند.
بهتر است این توضیحات دارای کلید واژه هایی دقیق و جذاب باشد و به صورت اجمالی توضیحی از محتوای صفحه را در بر داشته باشد. استفاده از واژگانی نظیر رایگان، جامع، حرفه ایی، آسان و … می تواند تاثیر چشم گیری در جذب مخاطب هدف داشته باشد.
اما باید دقت شود که تکرار پشت سر هم این کلمات می تواند تاثیر به مراتب بدتری برای شما داشته باشد. در نوشتن متا دیسکیریپشن سعی کنید خلاق باشید و متن هایی جذاب و متمایز از رقبا تولید کنید.
تگ های هدینگ
یکی دیگر از عواملی که در سئوی on page تاثیر غیر قابل انکاری بر سئوی سایت و کیفیت محتوا دارد استفاده از تگ های هدینگ است.
این تگ ها به منظور دسته بندی و زیبایی ظاهری متن های یک صفحه به کار می روند، این تگ ها شامل 6 طیف متفاوت هستند(h1 تا h6 ) که درجه ی الویت هر کدام از بالا به پایین کاهش پیدا می کند.
از تگ H1 برای عنوان محتوا در صفحه استفاده می کنیم گوگل هنگام ورود به هر صفحه از سایت ابتدا به دنبال تگ H1 می گردد و از روی آن به محتوا و مضمون هر صفحه پی می برد
. بهتر است که کلمه ی کلیدی را در عنوان هر صفحه به صورت تگ H1 درج کنیم. برای زیر تیترها از تگ H2 و به همین ترتیب می توان از هر کدام از این تگ ها به فراخور و در زمان مناسب استفاده شود.
تولید محتوا
ادامهی آموزش فقط برای اعضاء سایت نمایش داده میشود
[member]
از آن جا که الگوریتم های جدید گوگل بر اساس رفتار مشاهده شده ی کاربران در سایت ها طراحی و ساخته می شوند، رضایت کاربران را سرلوحه ی خود قرار می دهند. روبات های گوگل به دقت رفتار کاربر را در سایت مشاهده و دنبال کرده و بر اساس میزان رضایت و رجوع کاربر به یک سایت به آن امتیاز می دهند.
یکی از عواملی که باعث رضایت کاربران از سایت ما می شود ارائه محتوای ارزشمند و با کیفیت می باشد. هر چقدر محتوای ارائه شده کامل تر و جامع تر باشد و وتمامی جنبه های یک موضوع را مورد بررسی قرار دهد از نظر کابر و گوگل دارای ارزش بیشتری است.
در این جا منظور از محتوای جامع محتوایی است که هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت دارای استاندارد های مطلوب باشد.
محتوای ما بهتر است شامل حداقل 300 کلمه باشد. اگر قرار است در مورد عبارات کلیدی و یا موضوعی مهم محتوا تولید کنیم بهتر است به تاریخچه، تعریف، موارد استفاده و کاربردها، مقایسه با موارد مشابه و … بپردازیم و سعی کنیم تمامی اطلاعات و سوالات احتمالی کاربران را در محتوای خود پاسخگو باشیم.
اولین جمله ی هر پاراگراف بهتر است شامل عبارت کلیدی باشد، و جملات بعدی توضیحی در ارتباط با مفهوم جمله ی اول. به کار بردن سه بار کلمات کلیدی در متن توصیه می شود اما تعداد بیشتر آن از زیبایی و روانی متن شما را کم می کند.
بهتر است به جای استفاده ی مکرر از کلمات کلیدی از کلمات مترادف(semantic search) آن ها استفاده کنیم، مثلا به جای تکرار عبارت گرانی از واژه های مترادف مانند افزایش قیمت، افزایش بها، هزینه بالا و … استفاده کنیم.
سعی کنیم تا جایی که می توانیم محتوایی را تولید کنیم که با زبان و ادبیات کاربرانمان هم خوانی داشته باشد. امروزه اکثر کاربران سوالات خود را به صورت کامل و با ادبیات خودشان در گوگل مطرح می کنند.
لینک سازی داخلی
یکی دیگر از مواردی که در سئوی on page مطرح می شود، لینک سازی داخلی است. لینک سازی داخلی در واقع نوعی ارجاع کاربر به دیگر صفحات سایتمان محسوب می شود.
ما با لینک سازی داخلی شبکه ای از اطلاعلات را در سایت به هم متصل می کنیم که هم کاربر سریعتر به اطلاعات مرتبط با هم دسترسی داشته باشد و هم سرعت ایندکس صفحات بالاتر رود.
هنگامی که در محتوایی به یک صفحه ی دیگر لینک ارسال می کنیم در واقع به گوگل این موضوع را اعلام می کنیم که این صفحه از درجه اهمیت بالای برخوردار است و موضوعی مرتبط با متن لینک شده دارد. بهتر است به ازای هر کلمه ی کلیدی محتوایی ارزشمند تولید کرده و کاربران را به آن ارجاع دهیم.
تولید مقالات مختلف برای یک کلمه ی کلیدی اصلا توصیه نمی شود و منطقی تر این است که یک مقاله ولی با استانداردهای بالا و محتوای منحصر به فرد ایجاد کنیم.
تصاویر
استفاده از تصاویر یکی دیگر از المان هایی است که در سئوی سایت ما تاثیر مثبتی دارد. بهتر است از تصاویری با حجم کم ولی با کیفیت مناسب استفاده کنیم تا هم محتوای خواناتر و زیباتری را تولید کنیم و هم سرعت بارگذاری صفحه زیاد نباشد.
یکی دیگر از مواردی که در خصوص تصاویر باید مد نظر قرار بدهیم انتخاب نام و توضیحات مناسب (حاوی کلمات کلیدی )است.
ویدیو
استفاده از ویدیو نیز یکی از آیتم هایی است که باعث افزایش حس رضایت کاربر از سایت می شود. امروزه با افزایش سرعت اینترنت و سهولت دانلود، کاربران تمایل زیادی به تماشای محتواهای آموزشی در فضای مجازی دارند.
گوگل نیز در ارائه پیشنهادهای خود به کاربر حتما یکی از سایت هایی که دارای محتوای ویدیویی مرتبط با عبارات مورد نظر جستجوی کاربر را دارد نمایش می دهد.
بهتر است فایل خود را به صورت HTML5 تولید کنید که برای تمامی کاربران امکان نمایش آسان را داشته باشد. هم چنین نوشتن توضیحی در ارتباط با محتوای فایل ویدیویی نیز مهم و موثر است
بر ای آشنایی با اصطلاحات مهم و پرکاربرد در سئو می توانید مقاله ی “4 اصطلاح کاربردی در سئو” را مطالعه نمایید.
[/member]
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.